Suvemenüü restoranis

02.06.2015
Jaanikuu algus on toonud kaasa ka muutused meie restorani a la carte menüüs. Suviseid ja kergeid noote leiab nii toitude kui jookide seas.

Sagadi suvemenüüs on jõuliselt esil kohalik liha ja kala –  Rägavere talleliha ja Lahemaa metsade põder. Lisaks muidugi marjad-seened, millele värskust ja põnevust toovad juurde eksootilisemad maitsed.

Eriti rikkalik on magustoidumenüü, kus seekord on rõhk jäätistel ja sorbettidel. Muidugi on valikus mõeldud ka taimetoitlastele ja lastele.

Uuenenud on ka restorani venimenüü, kus leidub suvele kohaselt kergemaid ja kihisevaid jooke. Põnevaid valikuid leiab seekord Itaalia veinimajadest.











Soovin uudiskirja E-posti aadressile