Värvirikas kevadsuvine menüü

26.04.2013

Sel nädalalõpul ootab Sagadisse suundujaid juba uus hooajamenüü. Selle kevade ja suve a la carte menüü on värvikas, kerge ja loomulikult inspireeritud loodusest ja kohalikust toorainest.

Menüü on kokku pannud meie peakokk Maren Rits, kes rõhutab järgmist:

„Värskus ja värvid mõjuvad alati ergutavalt ja rõõmu pakkuvalt.  Toidust saame vajaliku energia kehale ja rahulolu maitsemeeltele. Me armastame kasutada ande, mis on kasvanud Eestimaal ning mets meie ümber pakub toidukunstiks palju väärtuslikku. Restorani menüü koostamisel olemegi lähtunud metsaandide võimalikust kasutamisest ja värvide harmooniast.

Menüüst leiab erinevaid ulukiliharoogi, mis on kombineeritud metsaseente ja -marjadega. Mõisa ürdipeenar täiendab oma värskusega iga toiduportsjoni. Meie aia söödavate lilleõite ilu ehib toitu vastavalt aastaajale, pakkudes silmale ja südamele rõõmu juba enne sööma hakkamist. Taimetoidu austajad leiavad menüüst valiku igaks toidukäiguks. Pakume toitu, mis on valmistatud armastusega.“

Menüüst leiab kodumaist kala nii eel- kui pearoogade seas, loomulikult metsloomaliha, sealhulgas meie menüü uhkuse – karuprae. Suviselt kerged on porganditerriin ja mündimaitseline kurgi-jogurtisupp. Magusroogade osas on Sagadi klassikaline porgandikook saanud endale seltsiks särava apelsinikastme ning tõeliselt mõisapärast naudingut pakub Taarapõllu talu mustsõstardest vaht, millele karge lisanoodi annab Moe 1886 viina parfee.  

Menüü leiate siit.

Sagadi restoran on avatud kell 12 – 20, alates 01.05 kell 12 -22.









Soovin uudiskirja E-posti aadressile