Pulmamess 2014

Kui olete unistamas või tõsiseid plaane pidamas pulmade teemal lähiajal või tulevikus, siis Sagadi mõisa pulmamess 25. mail on ideede ja mõtete kogumiseks just teile!

Kutsume kõiki kuulama põnevaid loenguid teemadel: „Pulmad enne ja nüüd“ ning teemal „Pildistamine ja filmimine pulmades“. Sagadi mõisapere tutvustab kõiki ruume ja võimalusi, mis pulmade ajal pulmalistele kasutamiseks pakutakse ja loomulikult on kohal kõik parimad partnerid alates meisterjuuksurist  ja kaunist hobukaarikust lõpetades pulmatordiga.

Tervitusjook Sagadis

Päevakava:

12.10


Ekskursioon peahoones, tutvustame mõisa võimalusi pulmade pidamiseks. Partnerite tutvustus erinevate salongides.  

12.40


„Ajaloolised pulmad mõisas“ loeng Ain Kütt, RMK Sagadi mõis  

13.10


Teenuste pakkujatega tutvumine, sh hobukaariku sõit, veinide degustatsioon, „Pätsi“  leibade degustatsioon, lilleseaded, soengud, isamehe teenused, muusikud, pulmakutsed,  pulmamenüü jne  

13.40


„Kuidas planeerida pulmi ja millised on tänapäevased pulmakombed“  loeng Vahur Jüris, tunnustatud pulmaisa

14.20


Erinevate pulmateenustega tutvumine  

15:00


 „Pildistamine ja filmimine pulmas“ loeng Ringo Voosalu, Saundland OÜ

15.20


Erinevate pulmateenustega tutvumine, Sagadi hotellitubade, hosteli  ja restorani tutvustav ringkäik.

16.00


Piduliku pulmabuffee ja jookide degusteerimine soovijatele  


Meie partnerid:

  • Lilleseadjad – Helle Väärsi FIE,         Piret Voogre Lilled  
  • Foto ja film – Saundland OÜ  
  • Hobukaarik – Hobuste Kaasamine Maaellu OÜ  
  • Pulmakutsed ja kaardid – Kristi Onkel     
  • Pulmaisa  – Vahur Jüris     
  • Pulmatort – Päts Rakvere
  • Juuksur – Revaalia Salong OÜ  
  • Joogid – Finewine OÜ  
  • Muusika - Trio Comodo

Pulmamessil osalemine on tasuta, ainult toidu degusteerimine koos jookidega on tasluline (30 €/in), samuti soovime selleks eelnevat registreerumist (kuni 22.05).

Info ja registreerimine tel 6767888 või e-posti teel sagadi@rmk.ee

Menüü
Hind 30 €

Külm laud

  • Kreeka salat
  • Olivier salat
  • Tuunikalasalat
  • Heeringafilee hapukoore-kalamarjakastme ja sibulaga
  • Õrnsoolalõhe ürditoorjuustuga
  • Kanavardad puuviljakastmega
  • Suitsutatud pardifilee marjavinegretiga
  • Hirveliharostbiif marineeritud kurgiga

Pearoog

  • Paneeritud lestafilee tartar kastmega
  • Ahjuseakael punase veini kastmega
  • Küpsetatud lõhefilee pesto-majoneesi dekooriga
  • Metsseapraad
  • Ahjujuurviljad, ahjukartulid
  • Kartuligratään

Pulmatort Pätsilt

Veinid