A la Carte menüü 2015/2016

Eelroad
Hirve carpaccio, (Grana Padano laastud, kreegi-pähklimoos) L   8€
Kitsejuust tuuletaskus (Kurgimoos, vinnutatud kirsstomatid, sõstrasibul) 7 €
Talvine salat ahjupeediga (Suitsuploomid, kikerherned, seemneleivake, röstitud päevalilleseemned mirabelli – kõrvitsakaste) K T L E6 €
Valik juustusid sobivate lisanditega9 €
Supid
Kalaleem naabertalu maheköögiviljadega (Meriärnafilee, seller,
porgand, porru, sidrun) K L G
4 €
Tomati-kookosesupp väikese küüslauguga T L5 €
Metsaseeenesupp (Kartul, sibul, porgand, kanapuljong, juustukreem) K G E4€
Pelmeenid
Juustuga üleküpsetatud pelmeenid liha-sibulatäidisega K 6 €
Seenevareenikud metsaseenekastmes K T6 €
Kalaroad
Peipsi kohapraad (Kreemjas koorekaste, kartuligratään, mahekaalika duo, karulauguvõi) K E 12 €
Aurutatud meriärna filee (Juustukaste, must riis, blanšeeritud köögiviljad) G10 €
Taimetoit

Köögivilja - kartulikotletid (Koorene metsaseenekaste, ahjupeet) K E7 €
Kikerhernehautis (Hooajalised köögiviljad, metsaseened, röstitud punane sibul, must riis) K L G7 €
Liharoad
Pardikoiva konfit (Mustika - vaarikakaste, porgandimoos, küpsetatud õunaratas, kartulidraanikud) L 13 €
Talleraguu Rägavere mõisast (Kirsstomati ja basiiliku kaste, kartuligratään, röstitud paprika ja suvikõrvits, Pecorino juust ) K G E15 €
Metsseapraad (Metsaseenekaste, hooajalised köögiviljad, kartulikoogid) K E14 €
Ulukikotlet (Kikerherne - metsaseeneraguu, lintporgand, suitsuploomid) L12 €
Eesti karu praad (Punases veinis hautatud karuliha, metsamarjakakaste, seeneraguu, maheköögiviljad, must küüslauk) K G E39 €
Dessert
Vaarikaparfee metsamarjasalatiga K G 4 €
Kreembrülee murakamoosiga K G4 €
Tume šokolaadikook jäätisepalli ja jõhvikakastmega G6 €
Sagadi porgandikook metsapähklitega K E5 €
Lastemenüü
Põrsakotletid aedviljadipi ja pannikartulitega K E4,50 €
Lihapelmeenid hapukoorega (Värske kurk, tomat) K4,50 €
Jäätis moosi ja šokolaadiga K3,50 €
Kohupiima – küpsisemaius K E3,50 €

K - põhikomponendid on toodetud Eestis
E - traditsiooniline Eesti toit
T - taimetoit
L - laktoosivaba
G - gluteenivaba