Pulmamess 2015
Kui olete pulmadest unistamas või juba tõsiseid plaane pidamas, siis Sagadi mõisa pulmamess 17. mail 2015 on ideede kogumiseks just õige koht!
Mõisapere näitab Sagadi ruume ja võimalusi, kohal on parimad koostööpartnerid. Oma teenuseid tutvustavad isamehed – õhtujuhid, meisterjuuksurid ja jumestajad, lilleseadjad, kutsete valmistajad, tordimeistrid ja muusikud.
Pulmamessi kava:
12:00 Kogunemine Sagadi härrastemaja peasaalis
- peoruumide tutvustus. Sagadi metsakeskuse juhataja Krista Keedus ja müügiassistent Tiia Traks.
- tervituslaud kõikidele pulmamessi külalistele. Sagadi restorani peakokk Maren Rits.
- registreerimistseremoonia võimalused mõisapargis.
- nõuanded ametliku registreerimise läbiviimiseks (Anneli Riim, Lääne-Viru Maavalitsuse perekonnaseisuamet)
- Veinide
degusteerimine palkonil (Best Wine ja Fine
Wine)
- muusika Trio Comodolt
- hobukaarik tutvumissõiduks ja pildistamiseks (Mätta ratsatalu)
13:40 Loengud
- loeng “Ajaloolised pulmad mõisas” Sagadi muuseumijuht Ain Kütt
- loeng “Kuidas planeerida pulmi, millised on tänapäevased pulmakombed” Vahur Jüris
- Lilled: H&L lilled
- Piret Voogre Lilled
-
Pulmakutsed ja kaardid: Kristi Onkel
- Pulmaküünlad - Candelina Style
Tordid: PÄTS
Ilutulestik Vladimir Zubar, kõhutantsija ja õhupallidekoratsionid.
- Fotokabiin: Booth
16:00
- Pruudi soengute ja meigi trendid (Revaalia salong)
- Pidulike kleitide demonstratsioon (Kaidi Kuur)
- Loeng “Pildistamine ja filmimine pulmades” (Saundland ja Urmas Ääro)
- fotosessioon soovijatele
- Sagadi majutuse ja jätkupeo võimaluste tutvustamine
17:30-19:00 Piduliku pulmabuffee, tordi ja jookide degusteerimine
- hind 25 €/inimene
NB! Õhtusöögil osalemise soovist palume teada anda hiljemalt 14.05.2015!
12:00 - 16:00 Härrastemajas avatud kohvik
Küsi lisa telefonil 6767888 või e-kirja teel monika.sooneste@rmk.ee
Piduliku pulmabuffee degusteerimine
ettetellimisel 25 €/in:
Suupistevalik tervitusjoogi kõrvale
Külmlaud:
Õrnsoolalõhe karulauguvõiga
Traditsiooniline soolaheeringafilee hapukoore ja peedimahlas marineeritud sibulaga
Hirveliha rostbiif
Suitsutatud seasisefilee lõigud mädarõikakastmega
Suitsutatud pardifilee metsamarjakastmega
Oa- maasuitsusingi salat
Roheline salat Caesari kastme, Grana Padano laastude ja krõbeda saiaga
Eesti kartulisalat
Soe buffee:
Ahju lõhefilee pesto-majoneesi dekooriga, laimi-rõõsakoore kaste
Mooritud metsseapraad
Metsaseenekaste
Vokitud hooajalised köögiviljad
Aurutatud riis
Kartuligratään
Tordid Pätsilt ja Tordimeistrite Liidult