Lahemaa maitsete nädal
Palmse mõisas kohtute roogadega traditsioonilisest mõisaköögist (Alte Küche) ja talupoja laualt. Sagadi mõisa restoran toob esile mitmeid metsaande: marju, seeni, ulukiliha. Vihula mõisas võite nautida moodsat põhjamaade kööki eestimaisel viisil. Kõikide roogade valmistamiseks kasutavad meie peakokad eelkõige kohalikku toorainet siitsamast Lahemaalt.
Palmse mõisa köök ja kõrts, Sagadi mõisa restoran ja Vihula La Boheme restoran pakuvad Lahemaa Maitsete Nädalal erimenüüd kindla hinnaga:
2 käiku 12 €
3 käiku 15 €
Sagadi mõisa restorani peakokk Maren Rits on kokku pannud Sagadi metsamenüü:
- Lahemaa männiriisikasupp juustukreemiga
- Ulukikotlet kikerherneraguu ja suitsuploomidega
- Vaarika parfee metsamarjasalatiga
Palmse ja Vihula road leiad kodulehtedelt:
Lisaks restoranidele on avatud muuseumid, on võimalus tellida programme, majutust ja loodusretki. Kasuta koolivaheaega nutikalt ja tule kogu perega Lahemaale!
Lahemaa on mahe maa!