Lahemaa maitsete nädal 7.-15.oktoobril

20.09.2017
7.- 15. oktoobril toimub Lahemaa Maitsete Nädal, kus kolm mõisa pakuvad Lahemaa metsade, mere ja põldude ande oma parimal moel.
Palmse mõisas kohtute roogadega traditsioonilisest mõisaköögist (Alte Küche) ja talupoja laualt. Sagadi mõisa restoran toob esile metsaande: marju, seeni, ulukiliha. Vihula mõisas võite nautida moodsat põhjamaade kööki eestimaisel viisil ning merelisi maitseid kalurikülast lisab Altja Kõrts. Kõikide roogade valmistamiseks kasutavad meie peakokad eelkõige kohalikku toorainet siitsamast Lahemaalt.

 Kõik toidukohad, Palmse mõisaköök, Sagadi restoran, Vihula restoran ja Altja kõrts pakuvad spetsiaalselt Lahemaa Maitsete Nädalalaks välja töötatud kolmekäigulist erimenüüd hinnaga 18 € / in

Sagadi mõisa restorani erimenüü on peakokk Maren Rits koostanud järgmiselt:
  • Metsaseenesupp
  • Madaltemperatuuril küpsetatud searibi, pohlaleem, ahjuköögiviljad
  • Pihlaka-õuna šerbett

Vaata ka  majutusega Lahemaa maitsete nädala paketti.

Lisainfo ja laudade tellimine: sagadi.hotell@rmk.ee; info.vihula@uhotelsgroup.com; info@palmse.ee

Lahemaa maitsete nädal kulmineerub Kolme mõisa galaõhtusöögiga 14.oktoobril algusega kell 19.00 Sagadi mõisa härrastemajas.

Menüü:

  • Suitsulest, kuuseriisikas, karulauk, õuna-peedi pannileib. Palmse mõisalt
  • Metssea terriin, mädarõikamekiga rukkileivake, peedi-pohla hummus. Sagadi mõisalt
  • Kergelt suitsune madalküpsetatud talleliha, maapirnikreem, röstitud Lepiku talu juurviljad, õllekaste Vihula aia õuntega. Vihula mõisalt
  • Majesteetlik Mustikas –mustika šokolaad, mustika toorjuustukook, mustikaželee Sagadi mõisalt
  • Kohalike tootjate juustuvalik pihlaka moosi ja astelpaju kastmega Palmse mõisalt.

Muusikalised vahepalad Duolt Merili Johanson ja Tarmo Sillaots. Hea tuju loob Sagadi mõisa meelelahutus.

Galaõhtusöögi hinnaks on 80 € / in

Vaata ka majutusega galaõhtusöögi paketti.

Video:

Soovin uudiskirja E-posti aadressile